WK Pool

Geschreven door on 18 april 2018

WK Pool

Doe mee met dé gratis WK pool op wkvoetbalpoule.nl en win mooie prijzen zoals een complete voetbalreis voor twee personen naar een wedstrijd van FC Barcelona. Voorspel de uitslagen van de WK wedstrijden en de landen die ver gaan komen. Je kunt ook een eigen vrienden pool maken. Succes!

Aanmelden gratis WK pool

wk pool

Maak het kijken naar WK voetbal spannend door mee te doen. Speel mee om de prijzen t.w.v. 3000 euro. Lees hieronder meer over de leukste gratis WK pool van Nederland.

WK pool 2018

Nadat je je gratis hebt aangemeld kun je beginnen met het invullen van jouw voorspellingen. Allereerst voorspel je de uitslagen van de WK wedstrijden in de groepsfase. Je ontvangt punten als je een wedstrijd perfect voorspelt (10 punten) maar ook wanneer je de uitslag bijna goed hebt verdien je punten.

Er zijn in totaal 32 landen die meedoen aan het WK voetbal en er worden 64 wedstrijden gespeeld. Voordat het WK begint kun je dus 32 wedstrijden voorspellen (groepsfase). De overige 32 wedstrijden zijn voorafgaande aan het WK nog niet bekend. Deze wedstrijden vul je dus tijdens het WK voetbal in.

Naast het voorspellen van de uitslagen moet je ook voorspellen welke van de 32 landen ver gaan komen in het WK tournooi. Ook hier zijn veel punten mee te verdienen. Daarnaast voorspel je ook de landen die de achtste finales, kwart finales, halve finales en finale gaan halen. En natuurlijk voorspel je ook het land dat het WK voetbal gaat winnen. Ook behaal je punten door juist te voorspellen welke landen steeds doorgaan naar de volgende ronde.

WK vrienden pool

Je hebt ook de mogelijkheid om een eigen vrienden pool te maken. Hierin kun je je eigen vrienden, familie en collega’s uitnodigen om mee te doen aan jouw eigen WK pooltje. Zo’n eigen pooltje is er handig omdat je dan tijdens het WK in één oogopslag een ranglijst ziet waarin alleen jij en je vrienden staan. Het maken van een eigen WK pooltje is erg populair omdat je dan samen met vrienden kunt strijden wie er nu eigenlijk het meeste verstand heeft van voetbal. Vaak wordt er door elke deelnemer een klein bedrag ingezet zodat de winnaar van vriendenpool er nog iets leuks aan overhoudt.

WK pool invullen

Je hoeft niet veel verstand van voetbal hebben om de WK poule in te vullen. We geven je namelijk tips bij elke wedstijd zodat je daarop je voorspelling kunt baseren. Zo zie je bij elke wedstrijd een top-3 van de meest voorspelde uitslagen. Overigens kun je je voorspellingen nog tot 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd aanpassen.

Over Arne

Ik volg het mondiale voetbal op de voet en doe daar via deze website over het WK 2018 verslag van.

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *