Wit-Rusland – Nederland: Van Dijk in basis

Geschreven door on 6 oktober 2017

Virgil van Dijk zal tijdens Wit-Rusland – Nederland starten in de basis. Dat maakte bondscoach Dick Advocaat vanmiddag bekend tijdens de persconferentie in Minsk. Advocaat vindt Virgil van Dijk op dit moment verder dan Matthijs de Ligt. Tevens gaf de bondscoach aan dat Cillessen op goal staat. Hij wilde verder niet te veel uitweiden over de opstelling, behalve dat hij nog overweegt om met drie verdedigers te starten, waarvan één dus Virgil van Dijk zal zijn.

Bondscoach overtuigd van overwinningen

,,Ik ben ervan overtuigd dat we de komende twee duels gaan winnen. Over het aantal doelpunten kan ik geen beloftes doen. De situatie met het doelsaldo is lastig, maar we hebben ons erin verdiept en we weten hoe het zit. We zullen zeker geen rekenfout maken. ” Aldus bondscoach Dick Advocaat.

Dost verlaat geblesseerd de middagtraining

Bas Dost is zojuist geblesseerd afgehaakt. Tijdens de middagtraining hinkte hij van het veld af. Het is nog niet bekend hoe ernstig het is. Mocht Dost niet kunnen spelen dan heeft Oranje Locadia en Janssen nog als spitsen binnen de selectie.

Het Nederlands Elftal speelt morgen de kwalificatiewedstrijd in en tegen Wit-Rusland en zal een ruime overwinning moeten behalen om nog in de race te blijven voor de playoffs.

 

Over Arne

Ik volg het mondiale voetbal op de voet en doe daar via deze website over het WK 2018 verslag van.

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *