Wedden op voetbal

Wedden op voetbal

wedden op wk 2018Voetbal is altijd al een populaire sport geweest. Dat is echter nog prominenter geworden met de opkomst van wedden op voetbal. De mogelijkheid om geld in te zetten op de uitkomst van wedstrijden en daarmee leuke bedragen te winnen is zeer aanlokkelijk voor veel mensen.

TIP: Wint België van Tunesië? Pak nu 10x je inzet!

Het kan zijn dat veel mensen om je heen ook wel eens een gokje wagen en dat je daarom nieuwsgierig bent naar hoe het werkt. Bijvoorbeeld over hoe je moet inzetten en wat je kunt winnen. En vooral ook, waar je dit allemaal moet doen.

Je inzet maal de quotering

Winnen met wedden op voetbal doe je door juist te voorspellen. Jij kiest een team dat een wedstrijd wint of kampioen wordt en als je gelijk hebt krijg je daar iets voor terug. Wat je terugkrijgt is afhankelijk van hoeveel de bookmaker het vooraf waard vond. Dit is het cijfertje dat je bij jouw keuze ziet staan en noemt men de quotering. Is de quotering bijvoorbeeld 1,67, dan krijg je voor iedere euro die je inzet 1,67 terug. Bij honderd euro is dus al snel 167 euro.

quoteringen bij wedden op voetbal

Voorbeeld van quoteringen bij wedden op voetbal

Opkomst online bookmakers

In het verleden waren we in Nederland de toto spelen gewend. Dit was een soort wedden, maar niet zoals het in het buitenland ging. Daar kon je bedragen zetten op wedstrijden, maar bijvoorbeeld ook op wie er kampioen werd. En nog heel veel andere dingen.

TIP: Wint België van Tunesië? Pak nu 10x je inzet!

Door de komst van bookmakers die online werken kan dit in Nederland ook. Tenminste, je kunt bij de internationale bookmakers inzetten door een account aan te maken. Zo kan je gokken op allerlei wedstrijden uit binnen- en buitenland. Zo blijft het hele seizoen spannend.

Ook live wedden is populair

De meest spannende vorm is misschien wel het live wedden op voetbal. In deze vorm kan je wedden op een wedstrijd terwijl hij aan de gang is. Het leuke is dat de situatie steeds kan veranderen. Stel dat je vroeg in de wedstrijd op winst voor het team dat dan achterstaat gokt. Dan is je winst natuurlijk nog bevredigender als je uiteindelijk toch gelijk krijgt.

Live wedden maakt zelfs een saaie wedstrijd een interessant potje. Bovendien leer je je emoties te controleren omdat je scherp moet zijn als je gaat inzetten. Ook handig natuurlijk.

Bonussen

Om er een beetje in te komen helpen de online wedkantoren je graag op weg. Je kunt daarom vaak rekenen op leuke bonussen. Bijvoorbeeld aan het begin van een seizoen.

Ook rondom de grote toernooien zoals het WK 2018 worden zulke acties georganiseerd. Dit maakt het natuurlijk aantrekkelijk om ook een kansje te wagen. Het kost je immers bijna niets om in te zetten en je kunt zomaar met leuke prijzen de deur uit lopen. Als je handig inzet kan je winstsaldo snel oplopen. Er is immers voldoende om op te wedden tijdens een voetbaljaargang. En helemaal nu het WK 2018 er aan komt, kan je wellicht het WK extra spannend maken.

Wedden op het WK 2018

Wedden op voetbal

Wedden op voetbal: Duitsland favoriet bij bookmakers op dit moment

Voor en tijdens het WK 2018 kan het leuk zijn om een gokje te wagen. Populaire manieren om te wedden op het WK 2018 is van te voren de winnaar van het toernooi te voorspellen. Op het moment van schrijven (januari 2017) zijn bij de bookmakers van Unibet de volgende landen favoriet voor de titel:

  • Duitsland, met een quotering van 5
  • Argentinië, met een quotering van 6
  • Brazilië, met een quotering van 8
  • en Spanje, ook met een quotering van 8.

Dit betekent dat als je nu €10 in zou zetten op Duitsland, je er €50 voor terug zou krijgen indien Duitsland ook daadwerkelijk het WK 2018 wint. Portugal, de winnaar van het EK 2016, krijgt een quotering van 31. Mocht het Nederlands Elftal wereldkampioen worden in 2018, dan zou je 15 keer je inleg krijgen.