Voorbeschouwing Rusland – Uruguay (Groep A)

Geschreven door on 24 juni 2018

Zowel Uruguay als Rusland heeft al de volgende ronde bereikt. Beide landen strijden dus maandag in de Samara Arena om groepswinst. Wie wordt de winnaar van groep A?

Uruguay: Sluwe toernooiploeg
Uruguay kan met zes punten na twee wedstrijden tevreden terugkijken op de eerste weken van het WK. De ploeg van Óscar Tabárez liet nog niet het beste spel zien, maar toonde in het verleden al meermaals aan een uitstekende toernooiploeg te zijn. Uruguay speelt zakelijk, maar wist tegen Egypte en Saoedi-Arabië wel de volle buit te pakken. De Russen zijn van een ander niveau, houdt Uruguay ook deze wedstrijd onder controle?

Rusland: Gastland sterker dan verwacht
Rusland groeide al snel uit tot de meest aantrekkelijke ploeg in groep A. Met acht doelpunten in twee wedstrijden mag het gastland meer dan tevreden zijn over de start van het toernooi in eigen land.

Onder aanvoering van uitblinkers Denis Cheryshev en Aleksandr Golovin komen de Russen makkelijk tot scoren. Uruguay zal de verdediging ongetwijfeld beter op orde hebben dan de twee andere ploegen in groep A. Kan Rusland ook tegen Uruguay tot scoren komen?

Rusland – Uruguay begint maandag om 16:00 uur in de Samara Arena.

Over Bram van Beek

Redacteur WK2018rusland.nl - Ajax Media - Sport & Media - Tekstschrijver - bram_vanbeek@hotmail.com

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *