Openingsceremonie WK 2018 door Robbie Williams, Aida Garifullina en Ronaldo

De openingsceremonie WK 2018 zal worden gedaan door Robbie Williams, Aida Garifullina en Ronaldo (Ronaldo Luis Nazário de Lima). Op 14 juni zal dit trio vlak voor de openingswedstrijd tussen Rusland en Saoedi-Arabië de fans in het Luzhniki trakteren op een spectaculair optreden, aldus de FIFA.

Robbie Williams zal een kort optreden geven waarbij de Russische soprano Aida Garifullina zich bij hem zal voegen. De Braziliaanse ster Ronaldo, oud voetballer van onder andere PSV, FC Barcelona, Internazionale, Real Madrid en AC Milan, zal ook een rol krijgen. Ook zal president Putin hoogstwaarschijnlijk zijn opwachting maken.

Symbolische wedstrijd

De openingswedstrijd is altijd een erg symbolische wedstrijd, het moment waar je als speler en fan al jaren naar uit kijkt en je realiseert dat het eindelijk zo ver is”, aldus tweevoudig Wereldkampioen Ronaldo.

Kortere opzet openingsceremonie

Deze openingsceremonie is wat korter en compacter van opzet. De openingsceremonie begint rond 1630 uur Nederlandse tijd, in het Luzhniki stadion in Moskou, waar om 1700 uur de openingswedstrijd begint.

Plaats een reactie